• DOLAR 32.368
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2325.452
  • ...
 Gazze’ye bombalar altında yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist rejimin Gazze’ye gerçekleştirdiği saldırıların sonucunda bin 422 kişi şehit olurken 8 bin 265 yaralı var. Gazze’de hastaneler tarafından ilaç stoklarının tükendiği ve bu nedenle ameliyatların gerçekleştirilemediği, serum stoklarının dahi tükendiği bildirildi.

Beşir Derneği Gazze için seferber oldu

Dünya’nın en büyük kapalı cezaevine dönüşen Gazze’ye iki yıldır düzenli olarak yardımlarını ulaştıran Beşir Derneği yaşanan savaş nedeniyle bölgeye acil olarak temel ihtiyaç malzemesi ve gıda yardımı ulaştırmaya başladı. Türkiye’de bulunan 242 temsilcilik noktasını bu konuda harekete geçiren Beşir Derneği, Gazze için insani yardım seferberliği başlattı.

Beşir Derneği Genel sekreteri Fatih Sarıyar’ın yaptığı açıklama da şunları dile getirdi.

Beşir Derneği olarak Gazze’ye iki yıldır düzenli periyotlarla yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Fakat yaşanan savaş nedeniyle Gazze’nin acil yardıma ihtiyacı var. Hastanelerde ilaç stokları tükendi. Bırakın ameliyat malzemelerini, serum stoklarının dahi tükendiği bir ortam da Gazze’de direniş sürüyor. Ve içerisinde bulunduğumuz ay Ramazan ayı, Gazze halkı çok zor günler geçiriyor.

Gazze’nin başta tıbbi ve gıda malzemesi olmak üzere acil ihtiyaçlarının karşılanması için Türkiye’de bulunan 242 temsilciliğimiz ile harekete geçtik. Hayırsever vatandaşlarımızın her birini bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Gerek temsilciliklerimiz ile, gerek banka hesaplarımız gerekse telefon aracılığıyla Gazze için bağışta bulunabilir ve Gazze için başlattığımız bu insani yardım seferberliğinde destek olabilirler.

Nerede mahzun ve mahcup bir gönül var ise orada olmanın gayreti içerisinde olduk. Gazze’den hiçbir zaman ayrılmayacağız. Gazze’ye insani yardımlarımız sürekli olarak devam edecektir dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir