• DOLAR 32.501
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2434.039
  • ...
El Kassam Açıkladı! israil`e Büyük Bir Darbe Daha
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslami Direniş Hareketi`nin (Hamas) askeri kanadı İzzeddin el -Kassam Tugayları, siyonist katil israil`in kara saldırılarına başladığı ilk günlerde, tek operasyonla 30İsrail askerinin öldürüldüğünü açıkladı.

Kassam Tugayları`ndan yapılan yazılı açıklamada, Şucaiyye Mahallesi`nde kara saldırılarının başladığı 17 Temmuz`dan sonra tek operasyonla 30 siyonist katil israil askerinin öldürüldüğü duyuruldu.

siyonist katil israil askerlerinin, ön saflarda yürütülen mücadeleden dönen savaşçılar tarafından öldürüldüğü kaydedilen açıklamada ayrıca, Han Yunus`ta birkaç gün önce düzenlenen operasyonda, siyonist katil israil ordusuna ait 4 zırhlı aracın tahrip edildiği olayda, bir siyonist katil israil askerinin öldüğü çok sayıda askerinin de yaralandığı ifade edildi.

Öte yandan siyonist israil polisi tarafından yapılan açıklamada Aşkol bölgesine roket düşmesi sonucu bir kişinin hafif şekilde yaralandığı kaydedildi.

İsrail ordusu gece saatlerinden bu yana Gazze`den siyonist katil israil tarafına atılan roket sayısının 74 olduğunu, bunlardan 7`sinin Demir Kubbe füze savunma sistemleri tarafından imha edildiği, 67`sinin ise boş arazilere düştüğü ve herhangi bir zarara neden olmadığını açıkladı.

siyonist katil israil`in Gazze`ye 7 Temmuz`dan bu yana düzenlediği saldırılarda bin 660 Filistinli`nin hayatını kaybettiği, 9 bin kişinin yaralandığı bildirildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir