• DOLAR 32.536
  • EURO 34.771
  • ALTIN 2493.399
  • ...
YAŞ Mağdurları `Torba`ya Girmek İstiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 YAŞ Mağdurları Derneği Başkanı Osman Doğruer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2010 Anayasa Referandumu kapsamında 2011`de yaş kararlarının bazı istisna durumlar dışında yargı denetimine açıldığını ve mağduriyetlerinin giderilmesi için bir takım düzenlemeler yapıldığını söyledi.

"MAĞUDURİYETİMİZ GİDERİLSİN"

Bundan dolayı kamuoyunda tüm hakları verilmiş gibi bir düşünce oluştuğunu belirten Doğruer, bunun aksine mağduriyetlerinin devam ettiğini ve düzenlemelerle sıkıntılarının sadece bir kısmının giderildiğini dile getirdi.

Doğruer, bununla ilgili çalışmalar yaptıklarını ve 6 maddelik bir öneri hazırladıklarını belirterek, Meclis`teki tüm partileri ziyaret ettiklerini, milletvekilleri ve grup başkanvekilleriyle isteklerinin torba yasaya konulması için görüştüklerini anlattı.

"GERİYE DÖNÜK HAKLARIMIZ VERİLSİN"

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli`ye taleplerini elden teslim ettiklerini ifade eden Doğruer, "Sıkıntılarımızın tamamen giderilmesini istiyoruz. CHP, Balyoz davası kapsamında tahliye edilenlerin geriye dönük haklarının verilmesi için kanun teklifi verdi. Biz şu anda kendimizi sahipsiz hissediyoruz. Biz de geriye dönük haklarımızın verilmesini istiyoruz" diye konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir