• DOLAR 32.565
  • EURO 34.828
  • ALTIN 2433.93
  • ...
Kalkınma Bakanı Yılmaz Tatvan'da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Van’dan Tatvan’a gelen Bakan Yılmaz, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’u ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Başkan Aksoy, Tatvan'ın çözülmesi gereken bazı sorunları hakkında Bakan Yılmaz'ı bilgilendirerek destek istedi. Burada yapılan görüşmenin ardından ilçedeki bir çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Yılmaz, ilçenin tarih ve turizm açısından çok önemli bir yer olduğunu ve daha da gelişmesi için ellerinden gelen desteği sunacaklarını söyledi.

Tatvan’ın çok önemli bir turizm merkezi olabileceğini ve dünyada da turizmin çok önemli bir kaynak olduğunu ifade eden Bakan Yılmaz, Tatvan doğunun en güzel beldelerinden, en güzel yerleşim yerlerinden bir tanesidir. Cenabı hak buraya büyük güzellikler, büyük nimetler vermiş. Bu güzellikten hem bütün Tatvanlılar hem de bütün insanlar istifade ediyor. İnşallah biz de Tatvan’ı daha da güzelleştirmek istiyoruz. Belediyemiz ve valimiz ile birlikte sahilde düzenleme yapıyoruz. Buna da Kalkınma Bakanlığı olarak destek olacağız inşallah. Tatvan turistlik bir bölgedir. İnşallah önümüzdeki senelerde Tatvan’a önemli oranda turist gelecek bizim burayı önemli bir şekilde turizm bölgesi olarak kalkındırmamız lazım." şeklinde konuştu.    (Menderes Beysülen - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir