• DOLAR 32.523
  • EURO 34.809
  • ALTIN 2422.165
  • ...
Mahkum ailelerinin servis aracı soyuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – İslami faaliyetleri nedeniyle Batman M Tipi Kapalı Cezaevinde bulunan mahkûmların ziyaretine gelen ailelerin bulunduğu servis aracı hırsızlar tarafından soyuldu.

Cezaevi karşısındaki Azadi Parkı bitişiğine park edilen araç içerisine elektronik ve şahsi eşyalarını bırakan aileler, daha sonra mahkûm ziyaretine gittiler. Ziyaretten sonra servise binmek üzere aracın yanına gelen mahkûm aileleri aracın soyulduğunu fark ederek durumu polise bildirdi.

Polisin olayla ilgili tutanağın ardından olay yeri inceleme ekipleri zorlanarak açılan araç penceresinde incelemelerde bulundu.

Olayı anlatan 21 KP 456 plakalı servis minibüsü şoförü, “Biz Diyarbakır’dan Batman M Tipi Kapalı Cezaevine 5 mahkûm ailesi ile geldik. Cezaevi içerisine sokulması yasak olan malzemeleri aileler minibüse koydu. Aileler görüşmeye gittikten sonra hırsızlar bunu fırsat bilip minibüs penceresini zorlayarak açmış. İçeride bulunan 5 cep telefonu, 2 adet Tablet ve 500 TL parayı alıp kaçmışlar. Bu türden olaylar burada çokça oluyor.” dedi.

Öte yandan mahalle sakinleri ise cezaevi karşısında bulunan Azadi Parkı’na esrar içenlerin ve hırsızların sıklıkla uğradığını söylediler. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir