• DOLAR 32.664
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2501.39
  • ...
Düğün Günü Ölüm Günü Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Diyarbakır karayolu Tuzlaköy yakınlarında 21 Temmuz Pazartesi gecesi LPG yüklü tankerin alev alıp iki otobüs ve bir hafif ticari aracın yandığı kazada ağır yaralanarak Erzurum’a kaldırılan Nurullah Nazlı (27), tedavi gördüğü hastanede dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Nazlı’nın düğün günü olarak planladığı 31 Temmuz’da ölmesi, nişanlısı başta olmak üzere ailesinin ve yakınlarının acısını iki kat fazla arttırdı.

Yaklaşık bir yıl önce düğün masraflarını karşılamak amacıyla Kuzey Irak’ın Erbil kentine inşaat işçisi olarak çalışmaya giden Nurullah Nazlı, 21 Temmuz Pazartesi günü LPG yüklü tankerin alev alıp infilak etmesi sonucu ağır yaralandı. 10 gündür Erzurum’da tedavisi süren Nazlı, dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Acı haberi alan Genç ilçesindeki yakınları ve arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

Nurullah Nazlı’nın trajik hayatını anlatan amca Hamit Nazlı, “Nurullah, büyüğünü ve küçüğünü bilen, sevgi ve saygısında kusur etmeyen biriydi. Yeğenim evlilik için buradan kalkıp inşaatlarda çalışmak için Kuzey Irak’a gitti. Çalıştığı süre zarfında gelip burada nişan yaptı ve düğün gününü belirledi. Bugün yani tamda 31 Temmuz’da düğünü olacaktı. Ama takdiri ilahi ki bugün Allah’ın (c.c) rahmetine kavuştu düğün olmadı. Bizim için çok büyük bir acıdır.”ifadelerini kullandı.

Bugüne kadar inşaatlarda birlikte çalıştığı kuzeni Nurullah Nazlı’nın ölümünün kendilerini derinden sarstığını ifade eden Fatih Nazlı ise, “Tam da düğünü olacağı gün vefat etmesi bizleri çok üzdü. Umuyorum ki onun mekânı cennet olur. Düğünü diğer tarafta nur içinde olur. Demek ki kaderinde bu dünyada düğün yapmak yokmuş. Biz her zaman birlikteydik. Hayatın zor koşullarına ayak uydurmak için sırt sırta vererek çalışıyorduk. En son Nurullah ile birlikte Kuzey Irak’a çalışmaya gittik. Ben bu yaşananlara kader diyorum. Çünkü Nurullah’ın o gün çıkıp o yolda kaza geçirmesi ve evleneceği gün hayata gözlerini yumması kaderinde yazılıymış.”şeklinde konuştu. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir