• DOLAR 32.602
  • EURO 34.777
  • ALTIN 2496.495
  • ...
`Yakub`un Yusuf`unu beklediği gibi oğlumu bekliyorum`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - İslami davadan cezaevinde hükümlü bulunan Muhammed Şakir ile Abdullah Zengin’in annesi buruk bir bayram daha geçirdiklerini belirterek,  kendilerine yaşatılan zulümlerin artık dayanılmaz bir hal aldığını söylediler.

“Yakub’un Yusuf’unu beklediği gibi oğlumu bekliyorum”

Ceylanpınar’da ikamet eden Hanım Şakir, oğlu Muhammed Şakir’in İslami davadan dolayı 23 yıldan bu yana cezaevinde tutulduğunu ifade ederek, “Oğlumu görmeden bu dünyadan ayrılacağım” dedi. Oğlunun hasretiyle onlarca bayram geçirdiğini belirten Şakir, Yakub’un Yusuf’unu bekler gibi oğlunu beklediğini söyledi. Kendisi gibi onlarca ananın yüreğinin evlat hasreti ile kavrulduğunu dile getiren Şakir, “Artık yeter, bu zulümler son bulsun, artık anaların yüreği yanmasın”şeklinde konuştu.

“Ne zaman oğluma kavuşursam o gün benim bayramım olacak”
İslami davadan cezaevinde bulunan Abdullah Zengin’in annesi Fatma Zengin de lisani hali ile isyan ederek artık oğluna kavuşmak istediğini söyledi. “Bu bayramı da oğlumdan, canımdan ayrı geçirdim” diyen Zengin, “Ben oğlumun sıkıntısından yaşlanıp ağlaya ağlaya Yakup misali kör oldum. 23 yıl az bir zaman değil, bir ömür. Artık oğlumu bana geri versinler, yüreğimiz bu hasrete dayanmaz oldu.” dedi. Onlarca yıldır oğlundan ayrı geçen bayramlarda hep göz yaşı döktüğünü belirten Zengin, “Ne zaman oğluma kavuşursam o gün benim bayramım olacak”diye özlemini dile getirdi. (Mustafa Kaynak – İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir