• DOLAR 32.496
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2432.797
  • ...
Katil israil Yine Okul ve Camileri Bombaladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

siyonist katil israil özellikle sivillerin sığındığı BM`ye ait okullar ile camileri hedef aldı. Bayramın üçüncü gününde Gazze Şeridi`ndeki bazı bölgelere 15:00-19:00 arasında insani yardımların geçişi için 4 saatlik ateşkes ilan eden siyonist katil israil, gece yarısından ateşkesin başladığı 15:00`e kadar düzenlediği saldırılarda 54 kişinin ölümüne neden oldu. Son saldırılarla, şu ana kadar hayatını kaybeden Filistinli sayısı bin 283`e, yaralı sayısı ise 7 bin 170`e yükseldi.

Ateşkes öncesi Gazze`deki 5 cami ile bir BM okulunu bombalayan siyonist katil israil ordusu, 7 Temmuz`dan bu yana 70`in üstünde camiye hasar verdi, bunlardan 20`si tamamen yıkıldı.

Ordudan yapılan açıklamada, dünkü operasyonlarda Gazze`de 75 noktanın hedef alındığı belirtilerek, gözetleme yeri, tünel girişi ve silah deposu olarak kullanıldığı öne sürülen 5 caminin savaş uçaklarıyla vurulduğu ifade edildi.

Öte yandan; Gazze Şeridi`nde siyonist katil israil`in aralıksız devam eden saldırıları nedeniyle özellikle Han Yunus, Beyt Hanun ve Şucaiyye`de arama kurtarma faaliyeti yapılamıyor. Saldırılarda yaralananlar ve hayatını kaybedenler bölgeden çıkarılamıyor.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir