• DOLAR 32.319
  • EURO 35.121
  • ALTIN 2295.429
  • ...
Ekmek Sırası Kavgası: 2 Ölü, 9 Yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Mersin’de ekmek sırası yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüşmesi sonrasında 2 kişi hayatını kaybederken 9 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Erdemli ilçesi Kızkalesi`nden minibüsle tatilden dönen Gaziantepli bir gurup merkez Akdeniz ilçesi Çay Mahallesi D-400 Karayolu üzerinde durdu. Guruptakiler ekmek almak için minibüsten inerek yakındaki fırına gitti. Fırındaki yoğunluk nedeniyle beklemek istemeyen gruptakiler çıkan ekmeğin kendilerine verilmesini talep etti. Fırıncının oğlunun olumsuz cevap vermesi üzerine tartışma çıktı. 

Tartışmanın kavgaya dönüşünce guruptakiler fırın önünde bulunan odun parçaları ile fırıncıya saldırdı. Yaşananlar üzerine öfkelenen fırıncının oğlu Hamit G, iş yerinde bulunan pompalı tüfekle guruptakilerin üzerine rastgele ateş etti.

Olay sonrası guruptakilerden Mahmut Öner, Hasan Öner, İbrahim Öner, Cebrail Öner ile kavgayı ayırmak isteyen Nurettin Türkoğlu ile fırıncının kızı Mihriban G, pompalı tüfekle, Hamit G ile kardeşleri Kaya G, Vedat G, Mehmet Öner ile fırın ustası Mehmet Emin Karataş darp sonucu yaralandı.

Yaralananlar ambulans ve polis araçları ile Mersin`deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Mersin Devlet Hastanesi`ne kaldırılan Mahmut Öner ile Hasan Öner yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavileri sürerken ölenlerin hastaneye gelen yakınları sinir krizi geçirdi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

(Osman Öksüz-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir