• DOLAR 32.378
  • EURO 34.996
  • ALTIN 2325.675
  • ...
İlim Der Kozluk`ta halkla bayramlaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman’ın Kozluk (Hazo) ilçesinde bulunan İlim, Kültür, Yardımlaşma ve Derneği (İlim Der), düzenlediği bir bayramlaşma programıyla halkla bayramlaştı.

Hz. Bilal Camisinde düzenlenen bayramlaşma programı salâvatlar eşliğinde yapıldı. Bayramlaşmaya katılan HÜDA PAR Kozluk İlçe Teşkilat Başkanı Seyithan Aksoy, bayramlaşmadan sonra kısa bir konuşma yaptı.

İslam ümmetinin her bayram olduğu gibi bu bayramı da buruk geçirdiğini ifade eden Aksoy, “Siyonist İsrail, bütün dünyanın gözü önünde hiçbir kanun, hak, hukuk tanımadan adeta biz Müslümanlarla alay edercesine, bizim en kutsal ayımız ve günlerimizde, biz Müslümanların, Gazzeli kardeşlerimizin üzerine bombalar yağdırmaktadır. Bizim bütün ruhumuzla,  gönlümüzle Gazzeli Müslüman ve mücahit kardeşlerimize dua etmemiz,  onların muzafferiyeti için Allah’tan (c.c yardım dilememiz gerekir.” ifadelerini kullandı.

Kâfirlerin hiçbir hak hukuk tanımadıklarını dile getiren Aksoy,  sözlerini şöyle devam etti: “Kâfirlerin ne kadar kanunsuz ve gaddar olduklarını, hiçbir hak hukuk tanımadıklarını bütün dünyanın gözü önünde görüyoruz. Biz Müslümanların da Allah’ın ipine, Kur’an ve sünnete sımsıkı sarılmamız gerektiği konusunda aslında bize de önemli bir açıklamadır bunlar.”

Ayrıca Aksoy, konuşmasında bayramların önemine de değindi. Program, yapılan ikramlardan ve İslam ümmeti için edilen duadan sonra son buldu. (M. Said Aksoy-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir