• DOLAR 32.575
  • EURO 35.003
  • ALTIN 2427.253
  • ...
HÜDA PAR üye ve gönüllüleriyle bayramlaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Bayramın 3. gününde HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı’nda partisinin düzenlediği bayramlaşma programına katılarak üye ve gönüllüleriyle bayramlaştı.

HÜDA PAR Batman İl Binasında düzenlenen bayramlaşma programında HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcısı İsa Aydın, HÜDA PAR Batman İl Başkanı M. Emin Doğru ve il yöneticileri hazır bulundu.

Bayramlaşmaya STK temsilcileri ve Batmanlılar da katıldı. Bayramlaşmada gelen misafirlere çay ve bayram şekeri ikram edildiği görüldü.

Batman İl Başkanlığı olarak halkla bugün saat:10.00-12.30 arası bayramlaşmalarının olduğunu söyleyen İl Başkanı Doğru, “Halkımızın yoğun bir teveccühü söz konusudur. Allah onlardan şimdiden razı olsun. Ve nice güzel bayramlara Rabbim bizleri kavuştursun. Bu vesileyle tekrardan bütün kardeşlerimizin, tüm Müslümanların bayramlarını tebrik ediyorum. Ve haseten şuan yusufi mekânlarda bulunan sıkıntı gören, çeşitli kumpaslarla o mekânlara atılan kardeşlerimize de Rabbim bu bayram vesilesi ile bir hayır kapısını açsın ve onları da biran evvel sevdiklerine ailelerine kavuştursun.” dedi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir