• DOLAR 32.378
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2325.92
  • ...
HÜDA PAR Mardin`de Halkla Bayramlaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Mardin İl Teşkilatı yönetimi, İl Binasında “Bayramlaşma programı” düzenledi. Programa HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şehmus Akman, Artuklu İlçe Başkanı İsmail Çevik, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Mardin İl Teşkilatı yönetimi, gelen misafirleri kapıda karşıladı. Gelenlerle tek tek tokalaşan parti yönetimi, misafirlere çeşitli ikramlarda bulundu.

Ziyarette gazetecilere açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şehmus Akman, bugün bayram yaptıklarını, ancak akıllarının Gazze’de olduğunu  söyledi.

Siyonist İsrail’in bombardımanı altında olan Gazze halkına dua edilmesi talebinde bulunan Akman, şunları söyledi: “Bugün Mısır`da, Suriye`de, Irak`ta, Arakan`da dünyanın her tarafında sıkıntı ve cefa çeken Müslümanları unutmamalıyız.  Bunlar bizim gerçekten ciğerimizi yakıyor. Bu kardeşlerimize dua etmeyi unutmayalım.  Dünyanın birçok yerinde Küfre başkaldırmış, zulme rıza göstermeyen kardeşlerimize de selamlarımızı gönderiyoruz ve onların da bayramını tebrik ediyoruz.” (M. Salih Keskin – İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir