• DOLAR 32.494
  • EURO 34.989
  • ALTIN 2431.985
  • ...
Dicle Nehri'nde kaybaolan genç bulunamadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman'ın Hasankeyf   ilçesi Suçeken köyü yakınlarına pikniğe giden 18 yaşındaki A.Baki Arslan’ın (18) saat 18.00 sıralarında girdiği Dicle Nehri'nde kaybolduğu ileri sürüldü. Girdiği suda kaybolan Arslan’ın, yapılan tüm aramalara rağmen halen bulunamadığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, A.Baki Arslan arkadaşlarıyla Batman’ın Hasankeyf ilçesi Suçeken köyü yakınlarında piknik yapmak için Dicle Nehri’ne gitti. Burada serinlemek için nehre girdiği iddia edilen Arslan, bir anda gözden kayboldu. Arkadaşlarının sivil savunma ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, Arslan'ı aramaya başladı. Yaklaşık 2 saat süren arama sonucu bulunamayan Arslan’ı, havanın kararması  üzerine  arama çalışmalarına yarın  sabaha kadar ara verildi.

Konu ile ilgili bilgi aldığımız yetkililer, boğulma vakasının 18.30 sıralarında kendilerine bildirildiği ve arama-kurtarma ekiplerinin aramalarını geç saatlere kadar  sürdürdüğünü, ancak Arslan'ın  izine rastlamadıklarını,  havaların kararmasından dolayı da arama çalışmalarına yarın sabaha kadar ara verdiklerini  belirtti.    (M. Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir