• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Arınç: " Kılıçdaroğlu, İhsanoğlu'nu yolda görse tanımazdı"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Bayramı Bursa’da karşılayan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, AK Parti Bursa İl Teşkilatı’nın bayramlaşma törenine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı seçimini de değinen Arınç, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun şahsıyla ilgili bir küçümseme yapmalarının kendilerine yakışmayacağını ifade ederek, “Geçmişte tanıdığımız, bildiğimiz bir insandı ama iddia ediyorum Sayın Kılıçdaroğlu yolda görse kendisini tanımazdı. Aday olacağı kulağına söylendiğine kadar bu Ekmeleddin veya Ekameddin veya Ekmel veya Ekmek denen şahsın ismini bile tanımazdı. Ne yaptığını bilmezdi. Biz biliriz.”diye konuştu.

 “ Onu İslam Konferansı Örgütü Genel Sekreteri yapan da biziz, arkasında duran da biziz.”diyen Arınç, Beraber Hac ve Umre yapmaktan tutun uluslararası konferanslarda onu takdim etmeye kadar biz tanırız, biliriz ama o bilmez. MHP Genel Başkanı bilir, bu kadar bilmez. Adeta sarıldılar, kurtarıcı gibi baktılar. O şahsın kabul edip etmemesi kendi takdiridir. Televizyonda söylediğim için söylüyorum, tekrar ediyorum; bana böyle bir teklif edilse siz bende bir eksiklik mi gördünüz? Tayyip Erdoğan'ın veya Abdullah Gül'ün karşısına siz beni aday çıkarmak isterseniz benim karakterimden şüphe mi ettiniz' derdim. Böyle bir şeyi kabul etmezdim.” Şeklinde konuştu. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir