• DOLAR 32.585
  • EURO 34.788
  • ALTIN 2522.96
  • ...
Hilvanlılar bayramda bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Hilvan Belediyesi çay bahçesinde gerçekleşen bayramlaşma programına Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer,Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ak Parti İlçe teşkilatı,HÜDA PAR İlçe Teşkilatı, Garnizon Komutanı Bilal Ökemen, Hilvan Müftüsü Mehmet Yaman, belediye meclis üyeleri ve  sivil toplum kuruluşları katıldı.

Halkın yoğun katılıyla gerçekleşen bayramlaşma programında konuşan İlçe Kaymakamı Uğur Sez, Barışın ve birlik içinde olmanın önemine değindi.

Sezer,"Birlik ve beraberlik içinde olmazsak en yakın örneği İslam coğrafyasında yaşananlar bizden uzak değildir. Bugün İslam coğrafyasında yaşananlar bizim başımıza gelse bize yardımcı olacak hiçbir ülke yoktur. Onun için birlik ve beraberliğimizi her zaman diri tutmamız lazım. Bizim bizden başka dostumuz yoktur" dedi.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ise  ” Bugün bayram ancak bayramı buruk bir şekilde kutluyoruz. Filistin'de Gazze' de yaşanan insanlık dramına herkes sessiz kalmış izliyor. " ifadelerine yer verdi.

Müslümanların büyük birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini ifade eden Bayık" Biz Müslümanlar görevimizi daha iyi şekilde yapmalıyız. Yapabilmemiz için de birbirimizi eleştirmekten kaçınmamız şart. Başkasını eleştirmekten vazgeçip iğnenin ucunu kendimize batırmalıyız. İnşallah bu günler geride kalacak ve bir avuç İsraillinin yaptığı bu zulüm sona erecektir" ifadelerini kullandı.

Yapılan ikramdan sonra bayramlaşma sona erdi.(Mehmet Can Yardımcı-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir