• DOLAR 32.507
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2430.688
  • ...
Arınç: Bayram hürmetine mü'minler huzur için dua etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA- Bursa Ulu Camii'nde  Bayram Namazı kılan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, "İslam âlemindeki, dünya coğrafyasındaki kanla, gözyaşı ile üzüntü ile, ölümlerle Ramazan'ın yaşandığını biliyoruz. Onlarla hep dayanışma içinde olduk. Dualarımız onlarla birlikteydi. Bu bayramlar hürmetine bütün müminler Türkiye’de dua ettiler ki mağdur ve mazlum Müslümanlar da bir an evvel huzura kavuşsunlar " dedi.

Ramazan Bayramını Bursa'da karşılayan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Ulu Cami'de Bayram Namazını kıldıktan sonra vatandaşlar ve basın mensuplarıyla bayramlaştı.

İslam âleminde ve dünya coğrafyasında akan kan ve gözyaşına dikkat çeken Arınç, “İnşallah bu bayramlar hürmetine bütün müminler Türkiye’de dua ettiler ki mağdur ve mazlum Müslümanlar da bir an evvel huzura kavuşsunlar. Biz onları seviyoruz, onların da zulümden kurtulmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Arınç, basın mensuplarına verdiği bayram mesajında, “Çok sevinçliyiz, mutluyuz, milletçe güzel bir bayrama kavuştuk, Allah nasip etti. Aziz milletimizin mübarek bayramlarını tebrik ediyorum. Sağlıklar, mutluluklar diliyorum. İnşallah daha nice bayramlara hep beraber kavuşmayı Allah’tan temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ülkede huzur içinde herkesin büyük bir sevinçle Ramazanı yaşadığını söyleyen Arınç “Tabi İslam aleminde ki, dünya coğrafyasındaki kanla, gözyaşı ile üzüntü ile, ölümlerle Ramazan’ın yaşandığını biliyoruz. Onlarla hep dayanışma içinde olduk. Dualarımız onlarla birlikteydi. İnşallah bu bayramlar hürmetine bütün müminler Türkiye’de dua ettiler ki mağdur ve mazlum Müslümanlar da bir an evvel huzura kavuşsunlar. Biz onları seviyoruz, onların da zulümden kurtulmasını diliyoruz.”diyerek sözlerini noktaladı. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir