• DOLAR 32.375
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2325.76
  • ...
Bakan Eker: Buruk bir bayram yaşıyoruz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR – Bayram namazını tarihi Diyarbakır Ulucami’de kılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Vali Mustafa Cahit Kıraç namaz sonrası camide yapılan bayramlaşma halkasına katılarak halkla bayramlaştı.

Bayramlaşma sonrası İlke Haber Ajansına açıklamalarda bulunan Bakan Eker, Müslümanlar olarak yine buruk bir bayram geçirdiklerini söyleyerek İslam coğrafyasında yaşanan insanlık dramına ve İsrail’in Gazze’de işlediği katliama dikkat çekti.

“Zalimlere karşı duruyor zulme lanet okuyoruz”

Bakan Eker, “Bir bayram yaşıyoruz ancak bu bayramda sevinç yok, sürur yok. Masum Müslümanlar yine katlediliyorlar. Çocuklar, kadınlar, yaşlılar, siviller katlediliyorlar. Bu gün geniş bir coğrafyada, sınırımızda Irak’ta, Suriye’de, Gazze’de bu katliamlar devam ediyor. Tabi bizim dualarımız onlarla birlikte. Zulme lanet okuyoruz. Zalimlere karşı duruyoruz. İnşallah Ramazan ayının bereketiyle Müslümanların yaptığı dualar inşallah karşılık bulur. Bu vesileyle tüm Müslümanların Ramazan bayramını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. (Yakup Moğulgani - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir