• DOLAR 32.492
  • EURO 34.952
  • ALTIN 2435.485
  • ...
 Konya`da 4 kişi akıntıya kapıldı: 1 ölü, 3 kayıp
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Semih Can`ı kurtarmak isteyen babası Yavuz Çeleb, ağabeyi Hüseyin Çeleb ve amcası Oğuz Çeleb, girdiği suda akıntıya kapılıp kayboldu. Suda boğulan baba Yavuz Çeleb`in cesedi yaklaşık 2 kilometre ileride bulundu. Diğer 3 kişinin bulunması için çalışma sürüyor.

Olay, bugün saat 17.45 sıralarında Seydişehir`in eskiden köy statüsünde olan Kumluca Mahallesi`nde meydana geldi. Yavuz Çeleb ve ailesi Ramazan Bayramı`nı geçirmek için memleketleri Kumluca Mahallesi`ne gitti. Yavuz Çeleb, oğulları Hüseyin Çeleb, Semih Can Çeleb ve kardeşi Oğuz Çeleb ile birlikte Çarşamba Çay`ın da balık tutmaya gitti. İddiaya göre çayın kenarında duran Semih Can, dengesini kaybedip suya düştü.

Semih Can`ın akıntıya kapıldığını fark eden baba 47 yaşındaki Yavuz Çeleb, ağabeyi 19 yaşındaki Hüseyin ve amcası 45 yaşındaki Oğuz Çeleb de, Semih Can`ı kurtarmak için suya atladı. 3 kişi de suyun akıntısına kapıldı. Durumu fark eden çevredekiler jandarma ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

İtfaiye ekipleri akıntıya kapılan Yavuz Çeleb`in cesedini suya girdikleri bölgenin yaklaşık 2 kilometre uzağında buldu. Diğer 3 kişinin bulunması içinde AFAD`ın dalgıç ekibi çağrıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir