• DOLAR 32.52
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2418.535
  • ...
Kaymakamlık 2 bin muhtaç aileye yardımda bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Kızıltepe Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet yürüten Kızıltepe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Ramazan ayının başlamasıyla muhtaç ailelere en düşüğü 100 TL olmak üzere bin 661 kişiye Nakit Yardımı, 110 aileye Bayramlık kıyafet ve 100 Suriyeli aileye ise gıda yardımında bulunuldu.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının Ramazan ayında başlatılan yardımları ihtiyaç sahibi  vatandaşlarının yanı sıra Suriye’de ki iç savaştan kaçarak Kızıltepe’de yaşamayı sürdüren Suriyeli Mültecilere de ulaştırıldı. Yapılan yardımlar yaklaşık 2 bin aileyi sevindirdi.

Ramazan ayı nedeniyle yapılan yardımlar ile ilgili bilgi veren Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş,  Devletten sosyal destek maaşları alan vatandaşların Ramazan ayı boyunca rutin olarak yine maaş ve yardımlardan faydalandığını belirterek,  bunun yanı sıra en düşüğü 100 TL olmak üzere bin 661 kişiye Nakit Yardımı, 110 aileye Bayramlık kıyafet ve 100 Suriyeli aileye de gıda yardımı yaptıklarını söyledi.

İlçe Kaymakamı Ermiş bu yıl genel olarak ihtiyaç sahiplerine Nakit yardımında bulunduklarını belirtti. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir