• DOLAR 32.387
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2326.519
  • ...
Bismil'e  yeni atanan ilçe milli eğitim müdürü göreve başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Diyarbakır’ın Bismil ilçesine yeni atanan ilçe milli eğitim müdürü Mehmet Reşit Reşit Memiş, okul müdürleriyle toplantıda buluştu.

Halk Eğitim konferans salonunda ilçeye bağlı köy ve  merkez okul müdürleriyle bir araya gelen Memiş, kendisini tanıttıktan sonra okul müdürlerinin sorunlarını dinleyerek, okulların ihtiyaçlarını not aldı. Yaklaşık bir saat süren toplantında sorunlar ve çözüm yolları konuşuldu.

Toplantıda; 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının genel değerlendirmesi ve  bundan sonraki süreçte neler yapılacaklar hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Yeni dönemde, eğitim öğretim sürecine ilişkin modern yönetim anlayışı ve ekip çalışmasına önem verileceğini ifade eden Memiş, şunları kaydetti:

"Yeni dönemde daha zinde ve heyecanla kurum kültürü ve disiplinden ödün vermeden, eğitim ortamlarını sevgi ve saygı üzerine inşa etmeyi arzu ediyoruz. İlçemizde eğitim kalitesinin artmasında okul idarecilerinin rolü büyüktür. Bu sebeple bütün idarecilerin üzerine düşen görevi hakkıyla yerine getirmelerinin gerekliğini hepimiz bilmeliyiz.Eğitim kalitesini artırmak için üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getireceğiz. Eğitim, fiziki koşullarının yanında yokluktan başarı elde etme faaliyetidir. Her türlü imkânları öğrencilerimize sağlayarak, başarılarını artırmak için çalışmalıyız. Çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almalarını sağlamalıyız.” şeklinde konuştu.  (Aydın Bal-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir