• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Sermayesi Buz Olanın Korkusu Güneştendir…
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

‘Sermayesi buz olanın, korkusu güneştendir. Güneş doğmuş nihayet, ilahi bir düzendir. Karanlıklar son bulur, şafaklar bizi bekler. Cehlin erime vakti, çünkü Güneş bizdendir.` (İzzet Pınarı)
 

Bu günlerde yine o malum tarih tekerrür ediyor. Sermayesi buz olan İslam düşmanları yine iş başındalar. Kendilerince güneşi balçıkla sıvamaya ve bu sayede sermayelerini kurtarmaya çalışıyorlar. Çünkü onlar biliyorlar ki bu güneş eninde sonunda batıl emellerini eritip yok edecektir. Ve bu güneşin nurlu ışığı etrafı aydınlatmaya devam ettikçe, karanlığı mesken edinen bu yarasalar, saklanacak bir karanlık bulamayacaklardır.
 

Doğal olarak buzdan bir sermayeyle yola çıkan bu zavallıların en büyük korkusu, güneş ve bu güneşin yükselişine vesile olanlardır. Son zamanlarda İslami kesime yönelik yapılan saldırılar da bu korkularının had safhaya ulaştığının bir göstergesidir. Ama bilmeliler ki bütün çabaları nafile. Çünkü İslam güneşi bu topraklar üstünde hiç batmamak üzere doğmuştur. Bu güneşle beraber karanlığın hâkimiyeti de son bulacaktır. Ve bu coğrafyanın mazlum halkı ancak bu güneşle kurtuluşa erişecektir.
 

Artık bu topraklar onların istediği gibi kan ve barut değil, iman ve Muhammedi sevda kokacaktır. Kalplerde var edilmeye çalışılan kin ve nefretin yerini İslam kardeşliği alacaktır. Ve bu zalimlerin bütün tuzak ve şeytani oyunlarına rağmen bu topraklarda en gür seda İslam`ın sedası olacaktır.

 

Arzu Aşkın / Siverek - Yaş: 25
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir