• DOLAR 32.593
  • EURO 34.882
  • ALTIN 2498.663
  • ...
Batmanlı esnafın boykota desteği devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman esnafı, Siyonist İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırı ve katliamları protesto etmek amacıyla boykot kampanyasına destek vermeye devam ediyorlar. 

İsrail’in Filistinli Müslümanlara yaptığı saldırı ve katliamları protesto etmek için Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan Fuheyl Gülmüş isimli bir esnaf, Coca Cola sattığı dolabı bayiye teslim ederek, market girişine “Terörist İsrail’i Şiddetle Kınıyoruz. Coca Cola Ürünleri Satmıyoruz” yazısını astı.

Bu afişi asmalarının tek nedeninin İsrail  katliamını kınamak olduğunu söyleyen market sahibi Gülmüş, “Bunu herkes, bütün İslam alemi yapmış olsa belki İsrail’in biraz aldığı destek azalır. Maddi gücü de biraz düşer. Çünkü Siyonistler için en büyük destek maddiyattır. Maddiyat olmadıktan sonra bunlar illa bir gün düşecek. Batman halkının bunda duyarlı olmasını temenni ediyoruz. İnşallah kimse Coca Cola içmez. En azından kendi yerli malımız varken kalkıp yabancı yatırımlara para ve destek vermemiz, bi de bu desteğin İsrail’e silah olarak gitmesini herkes biliyor. Herkes bunun bilincindedir. Kimsenin Coca Cola içmemesini tavsiye ediyoruz. İnşallah kimse de içmez.” ifadelerini kullandı.

“İsrail menşeli tüm ürün ve markalara boykot uygulanmalı” diyen Gülmüş, “Şuanda Filistin’e Allah’tan yardım diliyoruz inşallah. Elimizden ne gelirse, hepimiz yardımcı oluruz.” dedi.

Yavuzselim Mahallesi’nde bulunan başka bir market de aynı şekilde İsrail’i boykot ederek, market önüne “Terörist İsrail’i Şiddetle Kınıyoruz. Coca Cola Ürünleri Satmıyoruz” yazısını astı.  (Veysi Rüzgar-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir