• DOLAR 32.591
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2511.246
  • ...
TEM Otoyolunda Bayram Tatili Yoğunluğu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

SAKARYA: Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler, TEM otoyolunun Kocaeli-Sapanca kesiminde yoğunluk oluşturdu.

Bayramı şehir dışında geçirmek isteyen tatilciler, otoyolun İzmit-Adapazarı kesiminde uzun araç kuyruğuna neden oldu. Özellikle gece yarısından sonra artan yoğunluk sebebiyle bazı bölgelerde sürücüler, 50 kilometrelik hızın altında seyretmek zorunda kaldı.

Karayolları ve trafik ekipleri, ulaşımda aksaklık yaşanmaması için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Ankara yönündeki dinlenme tesislerinde de yoğunluk yaşanıyor.

Tatilciler, TEM otoyolunun Gerede-Karadeniz bağlantı yolunda yoğunluğa neden oldu.

Trafik ekipleri, yoğunluğu azaltmak için sürücüleri zaman zaman Yeniçağa kavşağından D-100 karayoluna yönlendiriyor. Otoyolun Yeniçağa kavşağında da araç kuyruğu oluşuyor.

Bayram tatili için İstanbul’dan Sinop`a gittğini belirten Şaban Çakır, "9 saattir yoldayız. Normal şartlarda yol 8-9 saat sürüyordu. Şu anda varmış olmamız gerekiyordu ama trafik yoğunluğu nedeniyle en az 6 saat daha yolumuz olduğunu tahmin ediyoruz" diye konuştu.

İstanbul’dan Tokat’a gittiğini anlatan Halil Anaz da "Trafik, Gerede’de çok yoğun, çok hatalı solama yapan sürücü var. Trafik kurallarına uymayan, uykusuz yola çıkanlar var" ifadesini kullandı. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir