• DOLAR 32.441
  • EURO 34.48
  • ALTIN 2487.525
  • ...
Allah; İsa ve Davud`un diliyle Yahudileri lanetlemiştir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN – Ramazanın son cuması Dünya Kudüs Günü olması münasebetiyle Mardin’in Mazıdağı (Şemrex) ilçesinde faaliyet yürüten Mazıdağı Eğitim Kültür Sağlık ve Yardımlaşma derneği Mazıdağı Eğitim-Der program düzenledi.

Program Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra Mazıdağı Eğitim-Der başkanı Ekrem Açılan’ın açılış konuşmasıyla devam etti.

israil’in bir hiç olduğuna dikkat çeken Açılan “Her yerde Müslüman gençler Kudüs için bu kadar duyarlı olsa böyle uyanık olsa ve israil faaliyetlerine karşı bir mücadeleye girse umduğumuz odur ki israil’in sonu pek yakın olacaktır. Çünkü; bugün Dünya Kudüs Gününü Ramazanın son cuması ilan eden rahmetli imam Humeyni şöyle diyor; “Eğer her Müslüman bir kova su dökse İsrail suda kayar gider.” israil her birimizin dökeceği bir kova suyla boğulacak kadar az ve küçüktür. Kesinlikle kafamızda büyüttüğümüz kadar büyük değildir, küçüktür küçüktür küçüktür…” dedi.

Mazıdağı ilahi grubunun okuduğu ezgilerin ardından günün anlam ve önemini belirten eğitimci Harun Dağ bir konuşma yaptı.

Yahudilerin tarihin kara lekesi olduğuna dikkat çeken Dağ; “Malumuz Kudüs gecesi ile şu anda israil’in zulmünün devam etmesi tesadüfi bir durum değildir.  Allah- u Teâlâ Yahudiler hakkında bir çok ayet zikretmiştir. Allah Teâlâ Kuranda beni israil’e ve Yahudilere lanet etmiştir. Yaptıkları zulümden dolayı yeryüzünde çıkardıkları fitne fesattan dolayı onlara lanet etmiştir. Lanet olsun beni İsrail’e… lanet olsun Yahudilere… lanet olsun kimsesiz çaresiz ve savunmasız halkın üstüne tonlarca bomba yağdıran Yahudilere… Bu lanet Davud ve İsa aleyhisselamın diliyle olmuştur. Peki, Allah neden beni israil’e lanet etti. Kimdi bu beni israil. Tarih boyunca en azından İslam tarihinde okuduğumuz kadarıyla beni İsraillin neler yaptıklarını görüyoruz. Tarihleri boyunca Dünya için hep kara bir leke olduklarını ve kıyamete kadar böyle devam edeceklerini görmekteyiz.” Diye belirtti.

Program Zeyneddin Tuna’nın okuduğu dua ile son buldu.

 (Abdusselam Önen/Erhan Aktumur – İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir