• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Adana Umut-Der`den bin kişilik iftar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA – Gıda, giyim, ev eşyası ve nakdi olarak ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunan Adana Umut-Der Gıda Bankası, Ramazan ayı boyunca verdiği iftarlarla zengin ile fakirleri buluşturmaya devam ediyor. Ramazan ayı boyunca bir çok ilçe merkezinde iftar programları düzenleyen dernek, iftar programlarının sonuncusunu dernek hizmet binasının önünde gerçekleştirdi.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı program, Kur’an-ı kerim tilavetiyle başladı. Ardından Veysi Sonkaya Hoca, yeryüzündeki tüm mazlum ve mustazaflar, özelliklede Filistin’deki Müslümanlar için dualar içeren kısa bir sohbet yaptı. Ezan okunmasıyla birlikte hep birlikte yapılan dualar eşliğinde iftarlar açıldı.

İftar programları hakkında kısaca bilgi veren Adana Umut-Der Gıda Bankası Başkanı Selahattin Yeniay, “Bu yaptığımız programlarla ocaklarında tencere kaynamayan ve bir tas çorbaya muhtaç insanları tebessüm ettirmeyi hedefledik. İnşallah muvaffak olabilmişizdir. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Şimdiden tüm üye ve gönüllülerimizin Ramazan bayramlarını tebrik ediyorum ” şeklinde konuştu. (Yunus Emre-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir