• DOLAR 32.508
  • EURO 34.976
  • ALTIN 2429.921
  • ...
Avrupa İHO EBRAR Ramazan yardımlarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Avrupa İHO Ebrar Diyarbakır’ın Hani ilçesinde Umut Kervanı Platformuna üye olan Hani İrşad-Der’in aracılığıyla 40 fakir aileye Ramazan kumanyası dağıttı.

Hani İrşad-Der Avrupa İHO Ebrar’ın gönderdiği Ramazan kumanyalarını Hani ilçe merkezi ve çevre köylerinde toplamda 40 aileye ulaştırdı.Ayrıca Hani İrşad-Der Hani’de mağdur ve yoksul 50 aileye gıda yardımında bulundu.

Yardım çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan Hani İrşad-Der Başkanı Muzaffer Karavil, zengin ile fakir arasında bir köprü olmanın büyük bir iş olduğunu, bundan dolayı Hani İrşad-Der olarak bu önemli vazifeyi yaptıklarını belirtti.

 Hani ilçe merkezi ve çevre köylerde onlarca fakir ailenin olduğunu ancak, tüm fakir ailelere yardım ulaştıracak maddi güçlerinin olmadığını dile getiren Karavil daha sonra, “Bizim misyonumuz fakir aileler ile zengin aileler arasında köprü olmaktır. Eğer zengin aileler yardımlarını bizlere getirir ve bu konuda bizleri yalnız bırakmazlarsa biz de elimizden geldiği kadarıyla tüm fakir ailelere yardımımızı yapacağız. Bu konuda tüm zengin ailelere sesleniyorum. Bu hayırlı işte, malınızı temizlemek adına Allah için yardımda bulunun.” dedi.

Muzaffer Karavil son olarak, Avrupa İHO Ebrar’a Hanililer ve İrşad-Der adına teşekkür etti. (Ahmet Akyıldırım-İLKHA-)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir