• DOLAR 32.593
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2512.652
  • ...
Gençlik Turnuvası maçları öncesinde  Gazze  için dua edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Bingöl Merkeze bağlı Garip köyünde teravih namazı sonrasında yapılan “Garip köyü Gençlik Turnuvası” kardeşlik havasında geçti. 8 takımın yer aldığı turnuva maçları başlamadan, Gazzeli Müslümanlara dua ve saygı duruşunda bulunulduğu belirtildi.

Konuyla ilgili konuşan Garip Spor As Başkanı Serhat Çınar, Garip Spor yönetim kurulu olarak, Ramazan ayında Teravih namazından sonra oynamak üzere, Garip köyü Gençlik Turnuvasını düzenlediklerini belirterek, “ Garip köyünde sekiz takım oluşturarak, turnuva düzenledik. Kardeşlik ve dostluk havasında, ayrıca tatlı bir mücadele içerisinde turnuvamız gerçekleşti. Her maç öncesinde Turnuvaya katılan takımların, maçlara  başlamadan, Gazze için dua ederek, bir dakikalık saygı duruşunda bulunmaları çok anlamlıydı.” ifadelerini kullandı.

 Yapılan Turnuvada ilk üçe giren takımlar:

-Garip Demir Spor

-Mustazaflar Spor

-Yeni Garip Spor

Yönetim olarak ilk üçe girenlere kupalarını verdiklerini belirten Çınar, geriye kalan takımlarımıza da, turnuvaya katılımlarından ve gösterdikleri kardeşlik örnekliklerinden dolayı tebrik ve teşekkürlerimi arz ederim.” diye konuştu.   (Nihat Kanat-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir