• DOLAR 32.506
  • EURO 34.981
  • ALTIN 2435.104
  • ...
Diyarbakır Umut Kapısı yardımlarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Kurulduğu günden bu güne yaptığı yardımlar ile Diyarbakır halkının takdirini kazanan Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası, Ramazan bayramının yaklaşması münasebeti ile 650 fakir aileye yardım ulaştırdı.

Ramazan ayı öncesinde 850 fakir aileye yardım dağıtan Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası, Ramazan bayramının yaklaşması ile gönüllü üyeleri tarafından bayram öncesi de 650 aileye yardım ulaştırdı.

“Bugün 650 fakir aileye yardım ulaştırdık”

Ramazan ayına 3 gün kala 850 fakir ailelere yardım dağıttığını dile getiren Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası Başkanı Sıddık Furkan, “Biz Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası Fakirler ile Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak, Ramazan ayına 3 gün kala fakir ailelere 850 aileye yardım kolileri ulaştırdık. Bugün Ramazan bayramına üç gün kalmış ve Ramazan bayramı öncesi dağıtmış olduğumuz 850 yardım kolisinin devamı olarak bugün de 650 fakir aileye yardım ulaştırdık.” dedi.

“Hayırseverlerin bağışlarıyla fakirlere yardım dağıtıyoruz”

Furkan, “Biz Fakir ailelere dağıttığımız yardımları, hayır sahiplerinin bize ulaştırdıkları bağışlar sayesinde yardımlarımızı dağıtıyoruz. Bugün de Umut Kapısı üye ve gönüllüleri sayesinde muhtaç olan 650 fakir aileye yardım ulaştırdık. Bundan sonrada daha fazla ailelere ulaşma hedefimiz var.” ifadelerini kullandı.

Furkan son olarak, “Bizim daha fazla fakir ailelere ulaşabilip daha fazla yardımlarda bulunabilmemiz için durumu iyi olan hayırseverlerin bize yardımcı olmalarını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

(Ali Adiyaman - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir