• DOLAR 32.664
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2501.39
  • ...
İstanbul'dan çocuk katili İsrail'e lanet yağdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - Eminönü Yeni Camii Meydanı’nda Cuma namazı çıkışı bir araya gelen binlerce kişi, Filistin’de yaşanan soykırımı lanetleyerek İstanbul’dan Gazze’ye destek çağrısında bulundu.

Tekbir ve tahliller ile camiden çıkan binlerce kişi Eminönü Yeni Camii Meydanı’nda biraya geldi ve tek bir ağızdan İsrail’in yaptığı soykırımı lanetledi.

Filistin’de şehit olanlar için gıyabi cenaze namazı kılan binlerce kişi, “Muhammed’in ordusu israil’in korkusu”, “Vur vur Hamas vur Telavive vur” , “İstanbul’dan Gazzeye direnişe bin selam” şeklinde sloganlar attı.

Büyük bir Filistin bayrağının ellerde dolaştığı programda topluluk adına konuşan Hüseyin Özhacer ‘’ Bu ne bizim davamız ne de Filistin’in davasıdır. Bu dava Ümmet-i Muhammed’in kutsal davasıdır. Ömerlerin, Selahaddinlerin, İzzetin El Kassamların, Rantisilerin, Yahyaların, Yasirlerin ve Sümeyyelerin davasıdır. Allah Teala nasıl ki Hayber de siyonistleri zelil ettiyse bu zamanda da Allah siyonizmi Hamas’ın eliyle zelil ve rüsva edecektir. Bugün karşılaştığımız bu soykırım ilk değildir, tarih boyunca bu soykırımlar tekerrür etmiştir. Bu soykırımları gerçekleştirenler Allah’ın Kahhar ismiyle kahrolacaklardır.” ifadelerini kullandı.

Programda ellerini semaya kaldıran binlerce kişi, mazlum Filistin halkı için özgürlük, katil İsrail için ise beddualarda bulundu. (Fikret Kavgalı -İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir