• DOLAR 32.486
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2491.086
  • ...
Vali Çelik spor müdürlüğü ve gençlik evini inceledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Batman Valisi Azmi Çelik, Gençlik ve Kültür Evi’nde kurs gören öğrencileri ziyaret etti. Çelik, sınıfları tek tek gezerek kurslara katılan öğrencilerle sohbet etti.

Gençlik ve Kültür Evi Yöneticisi Emrullah Girgin ve öğretmenleri tarafından karşılanan Çelik binayı gezerek, sınıflarda farklı alanlarda eğitim alan kursiyerlerle sohbet etti.

Vali Çelik, daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden Müdür Vekil Hasan Çöl ve şube müdürleri ile bir sohbet eden Çelik, çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Gençlik ve Kültür Evi’nde,  kütüphane, çok amaçlı salon, 150 kişilik konferans salonu ve eğitim faaliyetleri için kullanılmak üzere 9 adet derslik bulunuyor. Valilik tarafından yürütülen sosyal destek programı kapsamında; fotoğraf-kısa film, diksiyon, bilgisayar işletmenliği, İngilizce, müzik, edebiyat, sinema, turizm, İngilizce, resim, tiyatro,  tarih olmak üzere 30 farklı kurs veriliyor. Toplam 700 genç kursiyerin eğitim aldığı Gençlik ve Kültür Evi'nde kendi alanında uzman 20 eğitici de kursiyerlere eğitim veriyor. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir