• DOLAR 32.564
  • EURO 34.689
  • ALTIN 2410.94
  • ...
Peygamber Sevdalılarından Kudüs Günü buluşması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Peygamber Sevdalıları Batman Koordinatörlüğü, "Dünya Kudüs Günü" ile birlikte Filistin’de yaşanan olaylarla ilgili bu akşam iftardan sonra Atatürk Parkı’nda teravih namazında buluşup basın açıklamasına hazırlanıyor.


 

Peygamber Sevdalıları Batman Koordinatörlüğü, 35 yıldır her Ramazan ayının son cuma gününde kutlanan "Dünya Kudüs Günü" nedeni ile bugün Atatürk Parkı’nda teravih namazını kılıp basın açıklaması yapacağını duyurdu.


 

Peygamber Sevdalıları Batman Koordinatörlüğü’nden yapılan açıklamada, "Mescid-ül Aksa Yıkılmadan, Kudüs'e Sahip Çıkalım" başlığı altında yapacakları etkinlikte ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'ya tüm halkın sahip çıkmasını istedi.


 

Açıklamanın devamında, "Peygamber Sevdalıları Batman Koordinatörlüğü olarak, bugün Ramazan’ın son cumasıdır. Bugün Dünya Mescid-ül Aksa ve Kudüs Günüdür. Kadın, erkek, yaşlı, çocuk bu akşam seccadelerimizi alıp, teravih namazında Atatürk Parkı’nda buluşup namazlarımızı kılarak, dualarımızla Filistin, Kudüs, Gazze direnişini selamlayacağız. Peygamber Sevdalısı tüm halkımızı bekliyoruz." denildi.


 

Etkinlikte ayrıca, dünyada yaşanan zulümler, bölgede ve özellikle Filistin’de yaşanan olaylara da değinilecek.  (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir