• DOLAR 32.569
  • EURO 34.713
  • ALTIN 2412.04
  • ...
Mardin İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN – 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Mardin Valisi Mustafa Taşkesen başkanlığında Nişli Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Toplantıya Vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, kamu kurum ve kuruluşlarının birinci derecedeki yetkilileri ile belediye başkanları, ildeki kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, sanayi ve ticaret odalarının başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, toplantının konusu “2015 yılı için öngörülen tedbirlerin ve yatırımların değerlendirmesi ve valilik görüşlerinin oluşturulması” olacağını söyledi.

İl genelinde 8 sektörde toplam 314 adet projenin mevcut olduğunu açıklamayan Vali Taşkesen, “Toplam proje beledi 11 Milyar 275 Milyon 448 bin 596 TL olan söz konusu projelere 2014 yılı için ayrılan ödenek toplam 1 milyar 649 Milyon 700 bin 672 TL’dir. Ekonomik dengelerin tesis edilerek sürdürülebilir bir büyüme ortamının temin edilmesi için kamu kesiminde mali disiplin sağlanması ve kamu harcamalarında etkinliğin ve verimliliğin artırılması zorunluluk arz etmektedir.” dedi.

Daha sonra toplantıya katılan kurum müdürleri çalışmaları hakkında Vali Taşkesen’e bilgiler verdiler. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir