• DOLAR 32.599
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2509.781
  • ...
Bayram şekeri tezgâhlarda yerini aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala fiyatı 5 TL'den başlayan şeker ve çikolata çeşitleri alışveriş merkezleri, marketler ve çarşıdaki tezgâhlarda yerini aldı.

Şeker fiyatlarında geçen yıla göre herhangi bir artışın olmadığını belirten kuruyemiş işletmecisi Mahmut Atmaca, “Ramazan bayramına sayılı günler kaldı. Bizlerde şeker, çikolata, lokum çeşitlerimizi tezgâhlarımıza düzüp hazırladık. Şeker ve şekerleme fiyatları geçen yıl olduğu gibi bu yıl da uygun. Tabi şeker fiyatları çeşidine göre değişiyor. En yüksek şeker fiyatı 30 TL’dir.”dedi

Ucuz olan şeker fiyatlarına karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiğini belirten Atmaca, “Vatandaşlarımız bütçesine göre hareket etmektedir. Fakat uygun olsun diyerek ucuz şekerleme ürünlerine yönelmemelerini tavsiye ediyoruz. Zaten şekerleme fiyatlarımızda herhangi bir artış yoktur. Bundan dolayı vatandaşlarımız özellikle son kullanma tarihi geçmiş ve markası olmayan şekerleme ürünlerine dikkat etsinler.”uyarısında bulundu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir