• DOLAR 32.547
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2441.096
  • ...
İlim Der muhtaçların yüzünü güldürmeye devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman’ın Kozluk (Hazo) ilçesinde yaptığı İslami ve insani faaliyetleriyle tanınan İlim Der, Ramazan ayı vesilesiyle 60 aileye gıda yardımında bulundu.

Kozluk ilçesinde 2005 yılında kurulan Kozluk İlim Der, bu Ramazan ayında fakirlere bir umut ışığı olabilmek için yardım faaliyetlerine devam ediyor.

Dernek yardım çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan İlim Der Sekreteri Mustafa Tufan, “Kozluk İlim Der olarak bizler, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında muhtaç ailelerimize imkânlarımız ölçüsünde ulaşmaya çalıştık. Bu vesileyle ilçemizde toplamda 60 ailemize gıda yardımı ulaştırdık.” dedi.

Üye ve gönüllülerinin çalışmalarıyla yardımların gereken yerlere ulaştırıldığını söyleyen Tufan, “En muhtaç olan ailemizden geriye doğru muhtaciyet durumlarına göre sıralamaya alarak bu ailelerimize yardımlarımızı ulaştırdık.” ifadelerini kullandı.

Tufan, “Umudumuz ilerleyen dönemlerde yardımlaşma ve dayanışma ruhunun daha da gelişerek, komşusu aç iken kendisi tok yatan olmama adına kardeşlerimizden, halkımızdan bu konuda daha duyarlı olacaklarını da inşallah umuyoruz.” şeklinde konuştu.

Son olarak Tufan, ileriki dönemlerde daha fazla muhtaç aileye yardım ulaştırma konusunda hayırseverlerden yardım beklediklerini ifade etti. (M. Said Aksoy- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir