• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batmanlı esnaftan boykota destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman esnafı, Siyonist İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırı ve katliamları protesto etmek amacıyla boykot kampanyasına destek verdi.

İsrail’in Filistinli Müslümanlara yaptığı saldırı ve katliamları protesto etmek için Yusuf Yıldız isimli bir esnaf, Coca Cola sattığı dolabı kilitleyerek üstüne “bebek katili İsrail’in malıdır o yüzden satmıyoruz” yazısını astı.

“Kola dolabını kaldırıyorum”

İsrail’e tepkisini bu şekilde dile getirdiğini ifade eden Yıldız, yaklaşık bir haftadan bu yana böylesi bir protestoya gittiğini belirtti.

Yıldız, “Bebek katili İsrail Gazze’ye uyguladığı saldırı ve katliamlardan dolayı mallarını boykot edip, satmıyoruz. Satılan her bir kola İsrail’e bir kurşun olarak gidip Filistinli Müslüman kardeşimizi vuruyor. Bundan dolayı İsrail’in mallarını boykot etmeye karar verdim. İsrail’in bundan böyle hiçbir malını satmayacağım. Yaklaşık bir haftadan beri bu boykotu başlattım. Firmayı aradım ve en kısa sürede kola dolabını kaldırıyorum. Küçük esnaf olmama rağmen böylesi boykota gittim. İsteğim her esnafın böyle boykot etmesidir. Vatandaşlar da bu boykota destek verdi.” dedi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir