• DOLAR 32.502
  • EURO 34.955
  • ALTIN 2430.471
  • ...
Dengeler mi Değişti?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bugün habervaktim internet sitesi ziyaretçileriyle palaştığı haberin detayı...

Boydak’tan Zaman’a İlginç Tepki

Kayseri Sanayi Odası Başkanı ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak’tan Paralel yapının Zaman Gazetesi’ne ‘yalancılık’ tepkisi geldi. 17 Aralık süreciyle bağlantılı olarak Paralel yapıyla mücadele kapsamında Boydak Grubu’nun da hükümet tarafından baskı altına alındığını öne süren Zaman Gazetesi’ni yalanlayan Boydak, Zaman’ın sözde haberindeki bilgilerin ‘hayal mahsulü’ olduğunu belirtti.

“ÜZERİMİZDEN PRİM YAPILMAYA ÇALIŞILIYOR”

Boydak, twitter hesabından bu mesajları verdi:

“Bugün (geçtiğimiz Pazar) Zaman Gazetesi`nde yine gurubumuzla ilgili gerçeklerle hiç alakası olmayan, hayal mahsulü yazılar yayınlanmıştır”

“Artık iyi niyetten yoksunluğuna inandığım yorum ve haberlerdeki gibi bugüne kadar herhangi bir baskı, baskın vs gibi kamuyla sorunumuz olmadı”

“57 yıldır Türk Ekonomisine hizmet veren Boydak Grubu her zaman ekonomik bir kuruluş olmanın gereğini yerine getiren adil şeffaf bir kurumdur”

“Bizi kamu kurumları ve hükümetimizle sorunlu gibi gösterip üzerimizden prim yapılmasına, grubumuzun adı kullanılarak yanlış mesaj verilmemeli”

“Grubumuzda mali işler - finansmandan sorumlu Başkan Vekili görevi yapıyorum. Kesinlikle kamu ile 20 Temmuz nüshasında yazılan gibi durum yoktur”

Akit

Bu haber küpürü de 10 Nisan 2014`e ait

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir