• DOLAR 32.676
  • EURO 34.99
  • ALTIN 2504.491
  • ...
Vatandaştan TTNET'e tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR  - İşi dolayısıyla internet kullanmak zorunda olduğunu belirten Faik Abdulhadioğulları, oturduğu merkez Kayapınar ilçesi Peyas mahallesinde 2 günden bu yana aksayan internet hizmetinden dolayı artık gına geldiklerini ve işlerini yapamayacak duruma geldiklerini söyledi.

“Operatör bana tam 35 dakika müzik dinletti”

Sürekli olarak internet üzerinden çalışmak durumunda olduğunu ve işi dolayısıyla bu hizmeti sağlayan kurumlar ile sürekli yüzgöz olduklarını söyleyen Abdulhadioğulları, “Dün akşam çalışıyorum. İki de bir  internet kesiliyor. Servisi aradım. Operatör bana tam 35 dakika müzik dinletti. El insaf! Bu olacak iş mi şimdi? Vatandaşla sanki alay eder gibi. Niçin böyle olduğunu sorduğumuzda da yoğunluk diyerek geçiştiriyorlar. Madem bu kadar yoğunluğunuz var… o halde 2, 3 yada kaç tane daha eleman gerekiyorsa alır orada istihdam edersiniz. Vatandaşa 35 dakika müzik dinletmek hangi akılla izah edilebilinir? Bunu onların insafına bırakıyorum.” diyerek yaşadıklarına tepki gösterdi.

Reklam değil hizmet yapsınlar

Firmaların yaptıkları reklamlarının kalitesini birazda hizmetlerine yansıtmaları gerektiğinin altını çizen Abdulhadioğulları, “Konuşmaya gelince de ‘en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz’ diyerek reklamlarını yapıyorlar. Bu mudur hizmetleri?” ifadelerini kullandı.

“24 saattir adım atılmış değil”

Kendisine dün akşamdan bu yana dönülmediğini ve şu ana kadar sorunun giderilmesi için herhangi bir işlem yapılmadığını belirten Abdulhadioğlulları, “neredeyse olayın üzerinden 24 saat geçecek. Halen ne bana dönen var, ne de konu ile ilgili beni bilgilendiren. Vatandaş bu şekilde mağdur ediliyor. Bu mağduriyetin giderilmesi için yetkililere çağrıda bulunuyoruz.” İfadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir