• DOLAR 32.576
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2429.519
  • ...
Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Genç, görevine başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - İbrahim Bahçıvancı’dan boşalan Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Mehmet Sabahattin Genç, yeni görevine başladı.

Mehmet Sabahattin Genç başladığı yeni görevi sırasında yaptığı açıklamada, “Milat öncesinin tarihi süreç içinde günümüze taşıdığı kültürel yapısı, güzelliği, coğrafi konumu ve antik değeriyle önemli bir yere sahip olan Kızıltepe´de görev yapacak olmanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bu görev ve emanetin büyük bir sorumluluk yüklediğinin bilinci içerisindeyim. Şahsıma gösterilen teveccühe ve güvene layık olmaya çalışacağım. Bu görevi tüm çalışma arkadaşlarım ve eğitim camiamızla birlikte, eğitimde yeniliklere açık, şeffaf, katılımcı ve takım ruhuyla çalışarak sürdürülebilir kalitenin oluşturulması için hep birlikte gayret göstereceğimize inancım tamdır.” dedi.

Başarıya ulaşmak için velilerden de destek isteyen Genç, “Değerli velilerimizin başladığımız bu yolda bizlere destek olmaları gücümüzü artıracak ve başarıya ulaşmamızı sağlayacaktır. Sevgili öğrencilerimizi, geleceğe hazırlamak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ebeveyn ve öğretmenlerinize karşı saygıda kusur etmeyeceklerine, çalışıp başarılı olmak suretiyle onlara karşı görevinizi en iyi şekilde yerine getireceklerine inanıyorum. Kızıltepe ilçemizin bu başarısında benden önce Kızıltepe’de görev yapan İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize, Şube Müdürlerimize, Okul Müdürlerimize, personellerimize ve öğretmenlerimize teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım.” ifadelerini kullandı. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir