• DOLAR 32.333
  • EURO 35.071
  • ALTIN 2298.626
  • ...
SON DAKİKA
Vasiyet projesi kapsamında 74 yetim aileye iftar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, vasiyet projesi kapsamında peygamber (s.a.v.) döneminden esinlenerek Kaymakamlık tarafından vasiyet projesi kapsamına aldığı 74 yetim aileye iftar yemeği verdi.

Kızıltepe özel bir alışveriş merkezinde verilen yemeğe Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, İlçe Müftüsü Mustafa Ali Işık, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Ergen, bazı STK’ların yöneticileri, oda başkanları, bazı kanaat önderleri ve vasiyet projesi kapsamına alınan aileler katıldı.

İftar yemeğinden önce yeni camii imamı Mehmet Salih Çalka ve cami müezzinleri tarafından Kur’an-ı Kerim ve mevlit okundu. İftardan sonra Vali Taşkesen, Kaymakam Ermiş’le beraber aileleri ziyaret ederek tanışma faslına geçerek onlarla sohbet etti. Daha sonra iftar yemeğine katılan aileler için hazırlanan ve içinde Kur’an-ı Kerim bayram şekeri ve kolonya bulunan paketleri Kaymakam Ermiş tarafından tek, tek ailelere teslim edildi.

Dağıtılan hediyelerden sonra ÇATOM çocuk ekibi tarafından semazen gösterimi yapıldıktan sonra Bursa’dan gelen Hacivat Karagöz ekibinin oyun sunumuyla iftar yemeği programı sona erdi. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir