• DOLAR 32.548
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2430.843
  • ...
Hak İş: Saldırılar son bulsun
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Hak-İş Batman İl Temsilcisi Bünyamin Söğüt, Siyonist İsrail’in Gazze’de yaptığı katliamlara yazılı basın açıklamasıyla tepki göstererek, yapılan insanlık dışı savaşın bir an önce son bulmasını istedi.

Açıklamasında Söğüt, “İsrail bu saldırılarında sudan gerekçeler arkasına sığınarak büyük katliamlara imza atıyor. Bu sene de 3 İsrailli çocuğun kaçırılıp öldürülmesini bahane ederek Filistin’in Gazze şehrine havadan, denizden ve karadan saldırılar yaparak yüzlerce insanın canına kıydı ve bu vahşetini halen sürdürüyor. İsrail yaptığı saldırılarda yaşlı, genç, bebek, kadın, çoluk çocuk ayrımı yapmadan direkmen sivil yerleşim yerlerini hedef alıyor. İsrail’in yaptığı bu saldırılar insanlığın ne vicdanına ne de savaş kanununa uygun değildir. Bu saldırıların son bulması için çaba göstermek dünyada yaşayan her insanın üzerine şarttır.” dedi.

Yapılan insanlık dışı savaşın bir an önce son bulmasını isteyen Söğüt, “Biz de Hak-İş Batman Temsilciliği olarak yapılan bu insanlık dışı savaşın bir an önce sonlandırılmasını istiyoruz. İsrail Gazze ve Filistin halkına uyguladığı haksız boykot ambargo ve ablukasını sonlandırsın. Gazze’de Siyonist İsrail askerlerinin saldırısı sonucunda yaşamını yitirip şehadet şerbetini içerek cennete yol alan tüm Filistinli şehitlerin şehadetini tebrik eder ve kutlarız. Allah onları kendi katında mükâfatlandırsın.” ifadelerine yer verdi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir