• DOLAR 32.386
  • EURO 35.088
  • ALTIN 2326.515
  • ...
Ceyhan İlim Der fakirlerin yüzünü güldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Ceyhan`da faaliyette bulunan umut kervanı üyesi Ceyhan İlim¬-Der, Ramazan ayında her hafta verdiği iftar yemeğinin yanı sıra yaptığı yardımlarla onlarca fakir ailelerin yüzünü güldürdü.

Yıl boyunca belirli aralıklarla yardımlarını sürdüren Ceyhan İlim-Der, Ramazan ayında da onlarca aileye gıda yardımında bulundu. Hazırlanan yardım paketleri, Ramazan ayından önce tespit edilen ailelere ulaştırıldı.

Ceyhan İlim-Der sekreteri Bayram Solak yaptıkları yardımları gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çaba sarf ettiklerini ve bu tür yardımların bir tek Ramazanda değil Ramazandan sonra da devam etmesi gerektiğini söyledi. Solak, imkanı olan hayırseverlere seslenerek, "Fakirlerin ihtiyaçlarıyla dertleriyle bir tek Ramazan ayında değil Ramazan ayından sonra da dertlenelim. Ramazan ayı bizim için bir başlangıç olsun. Gelin bu Ramazandan itibaren kendimize bir yoksul aileyi kardeş aile edinelim ve ona yardımcı olmaya çalışalım." ifadelerini kullandı.

Yine her Perşembe akşamı dernek binasında yüzlerce Müslümanı iftar sofrasında bir araya getirdiklerini ifade eden Solak, "Derneğimiz açıldığından beri her Ramazan ayında iftar düzenliyoruz, verilen iftarlarla kardeşlerimiz bir araya geliyor bu vesileyle kardeşlerimizle birlikte Ramazanın bereketinden istifade etmiş oluyoruz." dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir