• DOLAR 32.51
  • EURO 34.583
  • ALTIN 2492.445
  • ...
Twitter'dan DM atağı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK – Twitter mobil alanda yeni bir atılıma hazırlanıyor. Mobilde sınırlı direkt mesaj (DM) özelliğine olanak tanıyan site, gelecek güncellemeler ile birlikte bu alanda revizyona gideceğini duyurdu. Şirketin resmi hesabından yapılan açıklamada, önümüzdeki birkaç hafta içerisinde DM yönetiminin daha tutarlı hale getirileceği belirtildi.

Gelecek güncelleme ile birlikte mobil uygulamada ve web arayüzünde direkt mesajlar eşzamanlı olarak silinebilecek.  Ayrıca, iOS ve Android içinTwitter uygulamasında DM (direkt mesaj)  geçmişinin tamamı görüntülenebilecek. Direkt mesajlaşma alanında gerçekleştirilecek bu iyileştirmeler ile Twitter'in WhatsApp gibi çapraz platform anlık mesajlaşma uygulamalarının alanına biraz daha yakınlaşacağı düşünülüyor.

DM'e yoğunlaşılacak

Bir süredir DM (direkt mesaj ) üzerine yoğunlaşan şirket, bu özelliğin Twitter'ın büyümesinde anahtar konumunda olduğu düşüncesinde. Geçtiğimiz Nisan ayında gerçekleşen hissedarlar toplantısında bu konuya değinen şirket CEO'su Dick Costolo, geliştirilmiş mesajlaşma özelliğinin önemli bir fırsat olduğunun altını çizmişti. Twitter’ın dünü ile bugünü kıyaslandığında kullanıcıların Dm içerisinde spamlama filtrelemesi olmamasından ötürü, herhangi bir çözüm arayışı içerisinde olmayan şirketin filtreleme konusunda bir adım atıp atmayacağı ise merak konusu oldu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir