• DOLAR 32.542
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2488.988
  • ...
SON DAKİKA
Van Şoförler ve Otomobilciler Odası üyelerine eğitim
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü ve Avrupa Birliği Projelerini Bağımsız Değerlendirici Eğitimci Uzman Leyla Özel tarafından verilen eğitim 5 gün boyunca devam edecek.

Van Şoförler ve Otomobilciler Odası toplantı salonunda verilen eğitime Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul’un yanı sıra oda yönetimi ve üyeleri katıldı. Beş gün sürecek olan eğitime vatandaşlar da katılabilecek.

Oda üyelerine yönelik verilen iletişim, halkla ilişkiler ve liderlik konulu eğitimde bir açıklama yapan Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul, “Bu proje ABİGEM tarafından yapılan bir projedir. Bizim burada liderlik, halkla ilişkiler ve iletişim konulu bir seminerimiz olacak. Bu seminerimiz 5 gün boyunca devam edecek.  Bu eğitim Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü ve Avrupa Birliği Projelerini Bağımsız Değerlendirici Eğitimci Uzman Leyla Özel tarafından verilecek. Biz de burada esnaf, şoför arkadaşımızı bu konuda biraz daha halkla ilişkiler, iletişim ve liderlik konusunda bilgilendirmek, bilinçlendirmek için bu semineri düzenledik. Fakat bu seminerin Ramazan Ayı’na denk gelmesi biraz zayıf olacak ama ileri ki tarihlerde daha başarılı ve güzel seminerler vereceğiz. Bu anlamda ABİGEM yetkililerine sonsuz teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü ve Avrupa Birliği Projelerini Bağımsız Değerlendirici Eğitimci Uzman Leyla Özel ise, “Birinci eğitimimizi halkla ilişkiler eğitimi, halkla ilişkiler stratejisi adı altında vereceğiz. İkinci eğitimimiz iletişim eğitimi olacak. Etkili iletişim, beden dili ve alt başlıkları var tabi. Bir de liderlik eğitimi vereceğiz. Liderlik doğuştan bir ruh mudur? Sonradan kazanılabilinir mi? Yönetici ile lider arasında fark var mıdır? gibi alt başlıkları içeren konuları işlemeye çalışacağız. 5 gün boyunca arkadaşlarla birlikte bu eğitimleri göreceğiz.” şeklinde konuştu. (Hacı Yılmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir