• DOLAR 32.574
  • EURO 34.995
  • ALTIN 2425.443
  • ...
Siyonistlerin Gazze Planları Deşifre Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist israilli aşırı sağcı vekil Ayelet Shaked`in `Filistinli anneleri de öldürelim` çağrısından sonra siyonist israil`den ırkçı sesler artmaya başladı. Siyonist işgalci israil Meclis Başkan Vekili Moshe Feiglin İsrail`in Gazze`ye saldırmasındaki amacı itiraf etti.

"İSRAİL ORDUSU GAZZE`Yİ ELE GEÇİRECEK"

Gazze`ye daha acımasızca saldırılması, halkın sınır dışı edilmesi ve Gazze`ye Yahudilerin yerleştirilmesi gerektiğini savunan Feiglin, `İsrail ordusu saldırılarını tamamladıktan sonra, askerlerimize herhangi bir zarar gelmemesi için gerekli tüm imkânları kullanarak Gazze`yi ele geçirecektir` dedi.

"İSRAİL`İN ÖNCELİKLİ AMACI İŞGAL"

Moshe Feiglin, öncelikli amacın işgal olduğunu belirterek, `Gazze`nin ele geçirilmesinden sonra tüm silahlı düşmanlar ortadan kaldırılacak, silahlı teröristlerle bağlantısı olmayan masum insanlar uluslararası hukuka uygun muamele görecek ve bölgeden ayrılmalarına izin verilecek` diye açıkladı.

SONSUZA KADAR KALACAĞIZ

`Gazze bizim vatanımızın bir parçası, sonsuza dek burada kalacağız. Gazze, bölgedeki terörizmin temizlenmesinden sonra, israil`in bir parçası haline gelecek ve Yahudiler buraya yerleşecek, bu aynı zamanda israil`deki konut krizini hafifletilmesine de yardımcı olacak` diyen Feiglin`in kışkırtma konusunda uzun bir geçmişi var. Feiglin geçen hafta parlamentodan israil`in katliamlarını eleştirmeye cesaret eden iki Arap üyesini kovmuştu.

Yeni Şafak

Bu haberler de ilginizi çekebilir