• DOLAR 32.593
  • EURO 34.828
  • ALTIN 2415.25
  • ...
SON DAKİKA
İşgal Çetesinden Hastane`ye Saldırı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber/ Haber Merkezi

Siyonist işgal çetesi kana doymak bilmiyor. Gazze`ye yönelik yapılan saldırılar sonucundan 524 müslümanı şehit eden ve binlerce müslümanın yaralanmasına neden olan işgal ordusu, hastaneleri de bombalayarak kendinden beklenen vahşeti ve hayasızlığı göstermiş oldu. 

Son dakika bilgisi olarak ajanslara düşen haberde, israil işgal çetesinin uçakları, Gazze`nin en büyük hastanelerinden Aksa Şehitleri Hastanesi`nin üçüncü katına bomba yağdırdı. 5 Filistinli hasta şehid olurken, 15 kişi yaralı. 

Hastaneyi Boşaltın

İşgal çetisinin yönetimi, çok sayıda hasta ve yaralının olduğu hastanenin boşaltılması uyarısı yaptı. 

Hastanede görevli bir doktor yaptığı açıklamada, “Hastanemiz bombalandı. Şimdi de boşaltmamız isteniyor. Bu kadar hastayı nereye götürelim. Buradaki yaralı ve hastaları ne yapacağız. Ambulanslarımız yok. Ağır yaralılar var. Yoğun bakımda olanlar var. Ne yapacağız bu yaralıları. Açık açık öldürülüyoruz. Ölün deniyor bize. Dünyaya sesleniyorum. Ne yapacağız. Ey dünya neredesiniz. Ey Araplar neredesiniz. Hastane bombalanıyor, insanlara hizmet veren kuruluş bombalanıyor. Burada yatan hastaların aralarında çocuklar, yaşlı kadınlar var.``

Kimyasal Silah Kullanılıyor

Siyonist İşgal çetesi Uluslararası savaş konvansiyonlarına göre yasaklanmış olan fosfor bombası başta olmak üzere değişik kimyasal silahları da kullanmaya başladığı gelen bilgiler arasında.

Vefa Hastanesi Müdürü Basman Elashi yapmış olduğu açıklamada, "israil yeni bazı kimyasal maddeler kullanıyor. Elimizdeki ilaçlarla bunlara müdahale edemiyoruz. Doktorlarımız bunları tedavi edemiyor. israil fosfor bombası kullanıyor, bu doğru" dedi.

Hatırlanacağı üzere 2009`da Gazze`ye yönelik saldırılarında yine fosfor bombası kullana işgal çetesine  uluslararası kurumlar tarafından bir tepki verilmemişti.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir