• DOLAR 32.51
  • EURO 34.779
  • ALTIN 2497.742
  • ...
Gazze'de şehit sayısı 510 oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KUDÜS  -  Filistin’de bilanço ağırlaşıyor. Siyonist İsrail Gazze’ye yönelik saldırılarına devam ediyor. İsrail saldırılarında şuana kadar 510 Filistinli katledildi, en az 3 bin 150 kişi yaraladı.

Siyonist İsrail’in şehit ettiği ve yaraladığı Filistinlilerin vücudunda farklı maddeler bulundu. Filistin’deki Vefa Hastanesi yetkililerinden Basma Elashi’den edinilen bilgiye göre, İsrail ordusu pazar günü sivil katliamı yaptığı Tuffah, Şecaiyye ve Zeytun semtlerini fosfor bombalarıyla vurdu.

Direniş cevap vermeye devam ediyor
İsrail saldırıları devam ederken direniş cephesi karşılık vermeye devam ediyor. Son olarak direniş grupları bu sabah çatışmaya girdikleri Siyonist askerlerden 6’sını öldürürken 26’sını da yaraladı. Yaralıların durumu kritik.

Bir İsrail askeri el Kassam’ın esiri
Siyonistler ile çatışmaya giren İzzettin el Kassam Tugayları, Şaul Aron adında bir Siyonist’i esir aldığını duyurdu. İsrail’in haberi doğrulamaması üzerine bir açıklama yapan İzzetin el Kassam komutanı Ebu Ubeyde, "Siyonistlerden Şaul Aron adında birini esir aldık. Şuan bizim esirimizdir. İsrail bunu doğrulamıyorsa halkına Şaul Aron’a ne olduğunu açıklasın.” ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir