• DOLAR 32.539
  • EURO 34.932
  • ALTIN 2429.826
  • ...
PYD Asenası ‘Ya Sev Ya Terket’ Diyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşte nasname adlı internet sitesinde geçen haber...

PYD Asenası ‘Ya Sev Ya Terket’ Diyor!

Türkiye’de faşizm ile özdeşleşmiş olan slogan ‘ya sev ya terket’tir. Bu tekçi ve dayatmacı anlayış genel olarak faşizmin özünü yansıtır.

Bu anlayış, TC Faşizminin birçok soykırım ve katliam yapmasında; milyonlarca insanı yerlerinden etmesinde çıkış noktası olmuştur. Bırakın yurtsever, demokrat, liberal olmayı; faşistler bile “ya sev ya terket” söylemini dillendirmekten kaçınırlar ki faşist özleri görünmesin diye.

Bu güne kadar Kürd/Kürdistan düşmanlığında sınır tanımayan PKK ve türevleri, kendilerine karşı ciddi bir tepki gelişmediği için faşist bir söylemi bile dillendirmekten kaçınmıyorlar ve özlerini gizleme gereği duymuyorlar artık. Bunun en son örneği Güney Batı Kürdistan’da yaşandı. Esad’ın paralı askerliğini yapan PYD, kendisine boyun eğmeyen tüm farklılıklara (Kürdi/Kürdistanî hareketlere) karşı son üç yıldır açık bir terör uyguluyor. Birçok yurtsever Kürdü tutuklayan-işkence eden ve katleden PYD, Esad rejimini hiç aratmadı bu güne kadar. Ve uygulamalarıyla tam bir faşist anlayışı temsil ettiğini somut olarak gösterdi.

Taşeron PYD’nin atanmış memuru Asya Abdullah, MHP’nin bir asenası gibi davranarak faşist özünü ortaya koydu. Asya Abdullah, ‘biz kararımızı vermişiz ve bir model kurmuşuz. Bu modeli kabul etmeyen ve sindirmeyen Kürdler Rojava’yı terk etsinler’ dedi. Yani bilinen faşist sloganı ‘ya sev ya terket’i açıkça dillendiren Asya Abdullah, görülmek istenmeyen PKK/PYD’ misyonunu; faşist özünü açıkça ikrar etmiş oldu…

Kürdistan Ulusal Kurtuluş Güçleri, sömürgecilerle birlikte bu taşeron faşistleri de tarihin çöplüğüne göndereceklerdir. Bu faşist anlayışa karşı gereken tavrı almayan herkes hem yaşanan faşist uygulamalardan hem de Asenaların Kürdlere kustuğu faşizmden sorumludurlar. Onurlu insanlar artık bu rezalete karşı harekete geçmeli ve “Kürdlük” adına Kürdlere dayatılan faşizme dur demelidirler…

Nasname

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir