• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Direnişin son 24 saatteki  eylemleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK  -  İsrail'in Gazze'ye  havadan, karadan ve denizden saldırıları devam ediyor. Siyonistlerin saldırılarını  ellerindeki kıt imkanları, etkin olarak kullanarak karşılayan Filistinli savaşçılar,  İsraillilerin  korkulu rüyası oldu.

Hizbullah ile İsrail arasında 2006 yılında yaşanan ve 33 gün süren savaşta  Hizbullah savaşçılarının siyonistleri tarumar eden taktiklerinin benzerlerini kullanan  Hamas ve İslami Cihat mücahitleri, İsrail askerlerinin  Gazze'ye girmesine engel oluyor.  Gazze'nin çeşitli yerlerine kurdukları bubi tuzakları ile ve kazdıkları tünellerden düşmana  ani ve kahredici darbeler vuran direnişçiler  çok sayıda İsrail askerini öldürdü.

İşte Filistin Cihadının son 24 saat içersinde yaptığı eylemlerden bazıları...

Hamas'ın askeri kanadı İzzettin El Kassam Tugaylarına bağlı savaşçılar tarafından 20 kişilik İsrail askeri birliği pusuya düşürüldü. Çatışmaların hala devam ettiği öğrenildi.

Kassam Tugayları, İsrail Ordusunun Golan birliğine ait bir zırhlı aracı imha etti.

Kassam Tugayları İsrail’in Siderot, Aşkalan, Şair Heniğif, Kiryat Ğad,  Kiryat Melahi ve Yed Mordahay kentlerini 12 M75 füzeleriyle vurdu.

Filistin direnişi, İsrail’in  Siderot, Askalan, Eşkul ve Şair Heniğif  kentlerini Grad füzeleriyle vurdu.

5 İsrail askeri öldürüldü

Kassam Tugayları  tarafından Hayyul Tufah sınırında İsrail askerlerini taşıyan bir zirhlı araç füze ile vuruldu. Eylemde, yerel kaynakların verdiği bilgiye göre, 5 İsrail askeri öldürüldü, 12 asker yaralandı.

İslami Cihat 4 Siyonist askeri öldürdü

İslami Cihat Hareketinin askeri kanadı Kudüs Seriyelerine bağlı savaşçılar, Han Yunus kentine sızmak isteyen İsrail askerlerini karşıladı. Şiddetli çatışmada siyonistler büyük kayıp verdi. Olayda  4  İsrail askeri öldü, 26  Siyonist de yaralandı.

Şucaiye'de 3 siyonist öldürüldü

İsrail'in  dün 72 Filistinli'yi katlettiği Şucaiye'ye girmek isteyen Siyonist askerleri pusuya düşüren El Kassam,  3 İsrail askerini öldürdü, 15  askeri de yaraladı.

Siyonist Subay öldürüldü

Gazze sınırında Siyonistlere havan topları ile karşılık veren Kudus Seriyeleri  1 İsrailli subayı öldürdü, 3 siyonist askeri yaraladı.

İsrail askeri esir alındı

Filistin direnişi, İsrail özel birliklerinden Golan  Tugayına mensup  Şaul Aron adlı askeri esir aldığını duyurdu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir