• DOLAR 32.504
  • EURO 34.819
  • ALTIN 2486.718
  • ...
TDV Van Şubesi yeni hizmet binasını açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN – Türkiye Diyanet Vakfı, Van Şubesinin yeni hizmet binasını açtı. Açılışa TDV Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Hasan Başiş, Van İl Müftüsü ve TDV Van Şubesi mütevelli heyeti Başkanı Nimetullah Arvas, TDV temsilcileri, ilçe müftüleri ve TDV Van Şubesi mütevelli heyeti üyeleri katıldı.

Van’da çeşitli temaslarda bulunan İsmail Palakoğlu, din görevlileri ile toplantıda bir araya geldi. Semerkand Konferans Salonu’nda düzenlenen ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan toplantının açılışını Van Müftüsü Arvas yaptı. Ardından kürsüye gelen TDV Genel Müdürü Palakoğlu Türkiye Diyanet Vakfı’nın yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Ardından TDV Van Şubesinde ilçe müftüleri ile istişare toplantısı yapan Palakoğlu daha sonra Hz. Ömer Camii’ne geçti. Burada kılınan öğle namazının ardından vatandaşlara hitap eden Palakoğlu, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Van’da bir “Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu” yapılacağının müjdesini verdi. (Cihad Coşar - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir