• DOLAR 32.601
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2506.178
  • ...
Gündoğdu: `21.yüzyılın Hitler`i israil`dir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu Sendikanın genel merkezinde, gündemle alakalı yaptığı değerlendirmelerde,  Irkçılığın her türlüsüne karşı olduklarının altını çizerek, “Hitler yaşıyor. Hitler bugün İsrail’e destek veren tüm yönetimlerdir. Bunların tamamının Hitler olduğunu görerek, dün Hitler’i eleştiren, Hitler’in yaptıklarına kızanlar, bugünkü Hitler’e karşı ne yapacaklar bunu sorgulamak ve bunu ortaya çıkarmak lazım” diye konuştu.

Gazze’de yaşananların daha önceden planlanmış bir senaryonun hayata geçirilişi olduğunu ifade eden Gündoğdu, “Eğer biz terörist ve katil Esed’i durdurabilseydik, eğer biz Mursi’ye sahip çıkabilseydik, bugün terörist devlet İsrail, Gazze’ye bu saldırıyı yapamazdı.” şeklinde konuştu.

“Soykırım yapılıyor dünya izliyor”

Filistin’de bilançonun her geçen saat daha da ağırlaştığını vurgulayan Gündoğdu, yapılan saldırıların medyada kara harekatı, savaş gibi kelimelerle nitelendirilmesine tepki göstererek, yapılanların “soykırım” olduğunun altını çizdi.

Gündoğdu, şu şekilde konuştu: “Terörist devlet İsrail’in Gazzelilerin vatanına, evine, canına, malına, namusuna tecavüzü var. Bu bir harekat falan değil. Terörist devlet İsrai,l Gazze’nin içine kadar girerek, haneye tecavüz ediyor. Kara harekatı falan değil, Gazzelilere saldırı var, katliam var ve bu da dünyanın gözü önünde oluyor. Ama dünyadan çıt yok.”

“Birlikte hareket ederek siyonizme ders vermeliyiz”

Yaşanan acıların son bulmasının ümmet bilincinin yeniden hakim olması ile mümkün olacağını belirten Gündoğdu, Müslümanların ortak harekelet ederek Siyonizm’e ders vereceğini söyledi.

“İlişkiler sıfıra çekilsin”

Türkiye’de İsrail’in ne kadar konsolos, büyükelçi ailesi, diplomat varsa bunların tamamının yolcu edilmesi gerektiğini anlatan Gündoğdu, “İsrail vatandaşı olup, bu işlere karışmayan vatandaşlarla ilgili cümle kurmayalım, ama sosyal medyada yedeklerden askere çağırılanlar içerisine, Türkiye’den giden İsrail vatandaşlarının olduğuna dair haberler var. Bunun üzerine gitmek lazım, onların bir daha Türkiye’ye dönüşüne asla müsaade etmemeliyiz. Her türlü ilişkiyi kesmemiz lazım” dedi.

“Vicdanları harekete geçirmeliyiz”

“İsrail’e sessiz kalanlar, Taksim’de, Gezi olaylarında şiddet var diye kınıyorlardı. Güya bunlar şiddete karşıydı, hayır. Bunların demokrasiden anladığı şey, insan haklarından anladığı şey kendilerine göredir, çiftçe standartlıdır. Artık birleşmiş yürekleri harekete geçirmeliyiz. Müslümanların artık kendi birliğini kurması lazım. Birleşmiş Milletler niye toplanmıyor? Toplansa neden karar almıyor? Karar aldı, niye 5 ülke veto ediyor? Artık vicdanların veto ettirmeyeceği, kararları alacak birlikteliği kurmamız lazım. Bunun için Türkiye’nin kendine gelmesi lazım. Türkiye’deki Gezi olayları, 17 Aralık olayları, Türkiye’yi değersizleştirme girişimleri, Mısır ile birlikte Türkiye’yi çöpe atma projesiydi. Mursi bunun için hedef alındı. Ne oldu? 30 yıl Mübarek’e tahammül edenler, Mursi’ye 12 ay tahammül edemedi. İslam ülkelerindeki  krallar, Sisi’ye verdiği paranın zekat miktarını Mursi’ye verseydi, Mısır’da yoksulluk diye sorun kalmazdı. Ama onların amacı önce Mısır’ı, sonra Türkiye’yi devre dışı bırakıp, dünyada at oynatmaktı. Biz artık uyanmalıyız, zulmün asıl sahiplerine karşı birliğimizi kurmalıyız” şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir